ETNA KIF880ZT


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Kookplaten kopen? Koop goedkoop Kookplaten van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA KIF880ZT vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De 80 centimeter brede ETNA KIF880DS heeft een zwart glazen oppervlak. De inductie kookplaat heeft 5 zones met 10 kookstanden en een boostfunctie. De Place & Slide functie herkent op welke zone je een pan plaatst. De bediening licht dan op en met de schuifregelaar schuif je je vinger naar de gewenste temperatuur of stand. De kookplaat heeft flexibele kookzones die je gemakkelijk aan elkaar koppelt. Zo heb je genoeg ruimte voor een grillplaat of braadslede. Zodra je begint met koken houdt de timer bij hoelang de zone al aanstaat. Je gebruikt de timer ook eenvoudig als kookwekker. De kookplaat is standaard ingesteld op 2 fasen maar door het powermanagement systeem ook aan te sluiten op 3 fasen of op 1 fase met een normale stekker. … lees meer

Bestel ETNA KIF880ZT vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw inductie kookplaat (80 cm) Geschikt voor nisbreedte 75 cm Met restwarmte-indicatie

Beoordelingen en reviews: ETNA KIF880ZT van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓