ETNA KIF890ZT


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Kookplaten kopen? Koop goedkoop Kookplaten van ETNA, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. ETNA KIF890ZT vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De 90 centimeter brede ETNA KIF890ZT inductie kookplaat heeft 5 kookzones. Deze kookzones hebben 10 kookstanden en een boostfunctie die je pannen extra snel opwarmt. De inbouw kookplaat herkent op welke zone je een pan plaatst. Vervolgens schuif je je vinger met de schuifregelaar naar de gewenste temperatuur of stand. Gebruik de flexibele kookzones als 1 grote zone of als 2 aparte zones. Dat is handig als je graag kookt met grote pannen of een braadslede. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Dankzij de overkookbeveiliging schakelen de kookzones automatisch uit als je pan overkookt. De kookplaat is standaard ingesteld op 2 fasen maar door het powermanagement systeem ook aan te sluiten op 3 fasen of op 1 fase met een normale stekker. … lees meer

Bestel ETNA KIF890ZT vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw inductie kookplaat (90 cm) Geschikt voor nisbreedte 86 cm Met restwarmte-indicatie

Beoordelingen en reviews: ETNA KIF890ZT van ETNA

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.7/10
Aantal: 5 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓