WD Purple WD62PURZ 6TB


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Harde schijven intern HDD kopen? Koop goedkoop Harde schijven intern HDD van Western Digital, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. WD Purple WD62PURZ 6TB vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de WD Purple WD62PURZ 6TB interne HDD neem je dag en nacht bewakingsbeelden op. De WD Purple lijn is speciaal ontwikkeld voor beveiligingssystemen. Je gebruikt de schijf met een DVR of NVR recorder om 24/7 camerabeelden op te slaan. Deze HDD verbruikt slechts 5,3 watt in de actieve modus, waardoor het ook een energiezuinige schijf is. De schijf is geschikt voor 4K bewakingscamera’s. De AllFrame 4K technologie zorgt ervoor dat er bij de opslag van de beelden geen pixels verloren gaan, wat een verminderd frameverlies en scherpere beelden oplevert. Met 6 terabyte heb je genoeg ruimte om beelden van meerdere camera’s te bewaren. … lees meer

Bestel WD Purple WD62PURZ 6TB vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voor desktop 6TB opslagcapaciteit 3,5 inch HDD (desktop)

Beoordelingen en reviews: WD Purple WD62PURZ 6TB van Western Digital

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓