Powerplus POWX153


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Boormachines kopen? Koop goedkoop Boormachines van PowerPlus, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Powerplus POWX153 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Powerplus POWX153 kolomboormachine boor je heel precies in hout, kunststof en metaal. Je stelt de boordiepte heel nauwkeurig in op de gewenste hoogte. De kolomboormachine is eenvoudig in gebruik, zodat ook de hobbyist of de startende modelbouwer zeer gedetailleerde boorklussen uitvoert. Varieer tussen de 5 snelheden, van 580 tot 2650 per minuut, om elk materiaal met de juiste krachtdosering te bewerken. Zo voorkom je beschadiging van je werkstuk. De tafel van de POWX153 is 160 millimeter bij 160 millimeter groot en tot maximaal 45° kantelbaar. Dit maakt het mogelijk ook schuin te boren, als jouw project daar om vraagt. Dankzij de beschermkap ga je bovendien veilig aan de slag. … lees meer

Bestel Powerplus POWX153 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Kolomboormachine 350 watt Boren in hout en metaal 5 versnellingen Geïntegreerde laser

Beoordelingen en reviews: Powerplus POWX153 van PowerPlus

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓