Jabra Elite 85t Grijs


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Oordopjes kopen? Koop goedkoop Oordopjes van Jabra, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Jabra Elite 85t Grijs vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Jabra Elite 85t ANC bepaal je zelf hoeveel omgevingsgeluid je hoort. Je kiest uit 5 verschillende niveau’s noise cancelling. Het hoogste niveau zorgt voor de meeste demping. Zo heb je zelf in de hand wat je wel en niet hoort. Aan de hand van de equalizer in de Jabra Sound+ app bepaal je zelf hoe je favoriete muziek klinkt. Leg de nadruk op de lage tonen of kies uit een vooraf ingesteld geluidsprofiel. De batterij van de oordopjes gaat 5,5 uur mee, die van de oplaadcase 25 uur. Wanneer de batterij van de case op is, laad je hem op via de meegeleverde oplaadkabel of via een draadloze oplader. Een draadloze oplader wordt niet standaard meegeleverd. … lees meer

Bestel Jabra Elite 85t Grijs vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: In ear 5,5 uur batterijduur Noise cancelling

Beoordelingen en reviews: Jabra Elite 85t Grijs van Jabra

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓