Gigaset E560


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vaste telefoon handsets kopen? Koop goedkoop Vaste telefoon handsets van Gigaset, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Gigaset E560 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Gigaset E560 is een gebruiksvriendelijke vaste telefoon met grote toetsen en een groot lettertype op het kleurenscherm. Dankzij de verlichte toetsen en schermverlichting is het toestel ook makkelijk in het donker te bedienen. Met de toets voor het extra luide belvolume verdubbel je het volume, waardoor je nooit meer een oproep mist. Via de 4 sneltoetsen boven het beeldscherm bel je jouw belangrijkste contactpersonen met één druk op de knop op. Het ruime telefoonboek biedt plaats voor 150 contactpersonen en dankzij nummerherkenning weet je vervolgens precies wie je aan de lijn krijgt. … lees meer

Bestel Gigaset E560 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1 handset inbegrepen Aanbevolen voor thuisgebruik Nummerherkenning

Beoordelingen en reviews: Gigaset E560 van Gigaset

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓