Kensington Opvouwbare Laptopstandaard 17 inch


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Laptopstandaarden kopen? Koop goedkoop Laptopstandaarden van Kensington, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Kensington Opvouwbare Laptopstandaard 17 inch vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Kensington Opvouwbare Laptopstandaard 17 inch werk je met je laptop scherm op ooghoogte. De standaard is op diverse hoogte en manieren in te stellen, zodat je altijd op een prettige manier werkt. Je klapt deze standaard makkelijk in, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Het open ontwerp zorgt voor een goede ventilatie van de laptop. Zo weet je zeker dat hij niet oververhit. De siliconen anti-slipkussentjes houden de standaard op zijn plaats terwijl je op de laptop werkt. Deze standaard is geschikt voor laptops van 10 tot en met 17 inch en tablets. … lees meer

Bestel Kensington Opvouwbare Laptopstandaard 17 inch vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geschikt voor 10 t/m 17 inch Geschikt voor laptops en tablets In hoogte verstelbaar

Beoordelingen en reviews: Kensington Opvouwbare Laptopstandaard 17 inch van Kensington

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.1/10
Aantal: 7 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓