Bosch WNA14400EU – 9/6 kg


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Was-droogcombinaties kopen? Koop goedkoop Was-droogcombinaties van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch WNA14400EU – 9/6 kg vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch WNA14400EU is een stille was-droogcombinatie die je ook vlak bij je slaapkamer zet. Door de koolborstelloze iQdrive motor heb je weinig last van lawaai. Met een maximaal geluidsniveau van 69 decibel zet je het apparaat ook aan als je gezin slaapt. De was-droogcombinatie gebruik je in een huishouden van 5 personen of meer. Je hebt plek om 9 kilogram te wassen en 6 kilogram te drogen. Met de draaiknop kies je een programma voor onder meer wol, fijne was of katoen. Heb je een allergie voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen? Gebruik dan AllergyPlus, waarmee je minder last hebt van huidirritatie. De was-droogcombinatie wast met dit programma langer op een hoge temperatuur en voegt een extra spoelbeurt toe. … lees meer

Bestel Bosch WNA14400EU – 9/6 kg vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Energieklasse E 9 kg wasgoed wassen 6 kg wasgoed drogen

Beoordelingen en reviews: Bosch WNA14400EU – 9/6 kg van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓