Hisense RB438N4BC3


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Hisense, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hisense RB438N4BC3 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In de Hisense RB438N4BC3 bewaar je de boodschappen voor 3 tot 4 personen op een zuinige manier dankzij energieklasse D. In de vershoudzone onder in de koelkast blijven vlees en vis langer vers en vol vitamines. Daarnaast heb je genoeg ruimte voor zakken friet en snacks in de 3 lades van het vriesgedeelte. Het vriesvak hoef je dankzij No Frost nooit te ontdooien. Dat scheelt jou weer een tijdrovend klusje. Door het geluidsniveau van 38 decibel heb je geen last van een zoemend geluid. Je zet de koelkast ook zonder problemen in een schuur of een garage, mits de omgevingstemperatuur niet lager dan 10°C is. … lees meer

Bestel Hisense RB438N4BC3 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (200,3 cm hoog) Energieklasse D (kost 30 – 50 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Hisense RB438N4BC3 van Hisense

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓