Hisense RB400N4BF3


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Hisense, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hisense RB400N4BF3 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Hisense RB400N4BF3 is een vrijstaande koelkast met voldoende koel- en vriesruimte voor de boodschappen van 3 of 4 personen. Door de topklasse koel- en bouwkwaliteit blijven groenten en zuivel koel en vers. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. Het maakt dus niet uit waar je jouw blok kaas neerlegt. In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers. Een moot verse zalm of een kalfsbiefstuk van de markt blijft hier dus goed bewaard. Het vriesgedeelte blijft dankzij No Frost ijsvrij. Hierdoor komt er geen laagje ijs op jouw doos diepvriesfruit. De koelkast plaats je ook ook in niet verwarmde ruimtes, mits de omgevingstemperatuur niet lager dan 10°C is. … lees meer

Bestel Hisense RB400N4BF3 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (188,2 cm hoog) Energieklasse D (kost 30 – 50 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Hisense RB400N4BF3 van Hisense

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.3/10
Aantal: 8 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓