Hisense RB400N4BC3


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Hisense, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hisense RB400N4BC3 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Bewaar de boodschappen voor een huishouden van 3 of 4 personen in de Hisense RB400N4BC3. Deze koel-vriescombinatie is zuinig in gebruik vanwege de D energieklasse. Dankzij het lage geluidsniveau van 37 decibel heb je geen last van een zoemend geluid. Dat is handig wanneer je de koelkast in een open keuken plaatst. In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers. Het vriesgedeelte bestaat uit 3 vriesvakken die je door No Frost nooit hoeft te ontdooien. De koelkast werkt ook in niet verwarmde ruimtes als een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C. … lees meer

Bestel Hisense RB400N4BC3 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Koel-vriescombinatie (188,2 cm hoog) Energieklasse D (kost 30 – 50 euro p.j.) No Frost: nooit meer ontdooien

Beoordelingen en reviews: Hisense RB400N4BC3 van Hisense

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 7 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓