Hisense RS650N4AC1


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koelkasten kopen? Koop goedkoop Koelkasten van Hisense, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Hisense RS650N4AC1 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Hisense RS650N4AC1 heb je in een handomdraai een verfrissend glas water of ijsblokjes voor in je cocktail. Deze Amerikaanse koelkast heeft namelijk een water- en ijsdispenser. Met een koelinhoud van 334 liter en een vriesinhoud van 165 liter, vul je deze koelkast gemakkelijk met de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. In het koelgedeelte vind je 3 plateaus en 2 groentelades voor groente en fruit. Door No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dat scheelt jou weer een flinke klus bij zo¿n groot vriesgedeelte. Ook komt er geen laagje ijs op je diepvriesverpakkingen. … lees meer

Bestel Hisense RS650N4AC1 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Amerikaanse koelkast (179,1 cm hoog) Energieklasse F (kost 70 – 90 euro p.j.) Met water- en ijsdispenser

Beoordelingen en reviews: Hisense RS650N4AC1 van Hisense

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 15 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓