Karcher K5 Power Control Car & Home


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Karcher, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Karcher K5 Power Control Car & Home vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Karcher K5 Power Control Car & Home is de opvolger van de Karcher K5 Full Control Car & Home. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo krijg je een 2 meter langere hogedrukslang en biedt de bijbehorende app ondersteuning. Denk hierbij aan tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. Deze 145 bar hogedrukreiniger is geschikt voor regelmatige gebruikers die op zoek zijn naar een hogedrukreiniger met een krachtige waterstraal. Je krijgt een vuilfrees en reinigingsmiddelen meegeleverd voor de grove verontreiniging. Ga je je terras of een ander groot oppervlak aanpakken, dan doe je dat spatvrij met de terrasreiniger. Je auto reinig je ook nog eens krasvrij door de roterende wasborstel. … lees meer

Bestel Karcher K5 Power Control Car & Home vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 145 bar, 500 liter per uur 10 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 40 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Karcher K5 Power Control Car & Home van Karcher

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.3/10
Aantal: 7 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓