Karcher K4 Premium Power Control


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Karcher, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Karcher K4 Premium Power Control vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Karcher K4 Premium Power Control is de opvolger van de Karcher K4 Premium Full Control. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo is de hogedrukslang nu 2 meter langer en biedt de bijbehorende app ondersteuning om het meeste uit je apparaat te halen. Denk hierbij aan handige tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. Volledige controle kenmerkt deze hogedrukreiniger: jij bepaalt namelijk zelf hoe hard de straal is door simpelweg aan de lans te draaien. De inductiemotor is watergekoeld, waardoor hij relatief stil zijn werk doet. Dus of je hem nu gebruikt voor je auto, patio of tuinmeubelen, zijn gebrom zal je niet snel gaan vervelen. … lees meer

Bestel Karcher K4 Premium Power Control vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 130 bar, 420 liter per uur 8 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 30 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Karcher K4 Premium Power Control van Karcher

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓