Karcher K4 Power Control Car & Home


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Karcher, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Karcher K4 Power Control Car & Home vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Karcher K4 Power Control Car & Home is de opvolger van de Karcher K4 Full Control Car & Home. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo is de hogedrukslang nu 8 meter lang en biedt de bijbehorende app ondersteuning om het meeste uit je apparaat te halen. Denk hierbij aan handige tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. Bij deze 130 bar hogedrukreiniger krijg je een aantal accessoires meegeleverd, zoals een vuilfrees voor grove verontreiniging, een terrasreiniger voor grote oppervlakken, een wasborstel voor het krasvrij schoonmaken van je auto of motor en flessen reinigingsmiddel. … lees meer

Bestel Karcher K4 Power Control Car & Home vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 130 bar, 420 liter per uur 8 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 30 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Karcher K4 Power Control Car & Home van Karcher

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.9/10
Aantal: 14 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓