Optoma UHD35


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van Optoma, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Optoma UHD35 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De beamermakers bij Optoma maken heel wat game-, sport- en filmfanaten blij met de Optoma UHD35. Zo heeft deze beamer een 4K resolutie, wat vier keer zo scherp is als full hd. Hierdoor zijn kleine elementen, zoals kiezelsteentjes en vissenschubben, duidelijk zichtbaar. Daarbij ondersteunt de beamer HDR bronnen én beschikt hij over een contrastratio van 1.000.000:1, waardoor subtiele kleurverschillen naar voren komen. Zo zie je in een regenboog niet zes kleuren, maar ontelbare tinten. Voor gamers is een speciale ‘Game Mode’ ontwikkeld, waarin het kleurcontrast maximaal is en de input lag van 4,2 milliseconde ervoor zorgt dat het beeld direct reageert op de acties die jij uitvoert. Daarbij zorgt de verversingssnelheid van 240 hertz voor vloeiende beelden met minder vertragingen, een eigenschap waar ook voetbalfans van meegenieten. Je plaatst de beamer 1 tot 10 meter van het projectievlak. De maximale beeldgrootte is 300 inch, wat gelijk staat aan een schermdiagonaal van 7,62 meter. Daarbij pas je de hoeken aan met de verticale keystone correctie, waardoor het beeld niet naar boven of beneden gekanteld is. … lees meer

Bestel Optoma UHD35 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Thuisbioscoop Gaming Grote ruimtes met gedimd licht

Beoordelingen en reviews: Optoma UHD35 van Optoma

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.3/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓