Dyson Supersonic Rood + opbergdoos


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Fohns kopen? Koop goedkoop Fohns van Dyson, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Dyson Supersonic Rood + opbergdoos vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Dyson Supersonic Rood + opbergdoos neem je eenvoudig onderweg mee en is kleiner, lichter en stiller dan je normaal van een haardroger gewend bent. De krachtige digitale V9 motor zit namelijk verwerkt in het handvat. Dit zorgt niet alleen voor een demping van het geluid, maar ook voor een betere gewichtsverdeling wat de balans van de haarföhn verbetert. Zo krijg je geen vermoeide arm tijdens het drogen. De haardroger blaast een gecontroleerde luchtstroom. Hierdoor is jouw haar een stuk sneller droog, omdat er geen blaaskracht verloren gaat. Je kiest tussen 3 blaasstanden, 4 temperatuurstanden en een coolshot. Met de coolshot fixeer je jouw haar zodat het langer in model blijft. De intelligente warmteregelaar meet de luchttemperatuur 40 keer per seconde en stelt deze zonodig bij, zo voorkom je beschadigd haar. Magnetische opzetstukken De 4 meegeleverde opzetstukken zijn magnetisch en passen hierdoor altijd op de Supersonic. Je hoeft de opzetstukken niet te forceren en te vervormen, maar je plaatst ze gemakkelijk op de haardroger. Ook blijven de opzetstukken altijd koel dankzij de dubbele wand. Zo brand je nooit je handen tijdens het verwisselen. Luxe opbergdoos Bij deze Supersonic krijg je een rode opbergdoos. Hierin berg je de haardroger en de opzetstukken, met uitzondering van de diffuser, veilig op. Zo blijven de föhn en de accessoires stofvrij als je hem een tijdje niet gebruikt en is hij beschermd tegen een stootje. Hittebescherming Op basis van een onderzoek naar verschillende haartypes heeft Dyson een intelligente warmteregelaar ontwikkeld voor de Supersonic. Hiermee meet de föhn de luchttemperatuur 40 keer per seconden en past deze de warmte aan. De föhn blijft zo precies op de juiste temperatuur, waarmee je haarbeschadiging en pluizend haar voorkomt. … lees meer

Bestel Dyson Supersonic Rood + opbergdoos vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Voorkomt statisch haar Vermogen van 1600 watt Met koude lucht stand 4 warmtestanden 3 blaassnelheden

Beoordelingen en reviews: Dyson Supersonic Rood + opbergdoos van Dyson

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: /10
Aantal: Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓