Bosch PVS775FC5E


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Kookplaten kopen? Koop goedkoop Kookplaten van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch PVS775FC5E vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Op de Bosch PVS775FC5E rooster je dankzij de PerfectFry BraadSensor je pijnboompitten goudbruin zonder dat ze aanbranden. De sensor in de kookplaat geeft je een melding als je pan de gewenste temperatuur bereikt en houdt de temperatuur constant. Omdat de kookzone flexibel is, heb je ook ruimte voor langwerpige pannen en braadsledes. Met de geheugenfunctie sla je de meest gebruikte instellingen op voor de volgende keer. Gebruik de boostfunctie om je pan pasta extra snel op te warmen. Kookt de pan vervolgens over? Dankzij de overkookbeveiliging schakelen de kookzones automatisch uit en slaat de kookplaat de laatst gekozen instellingen op. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. … lees meer

Bestel Bosch PVS775FC5E vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw inductie kookplaat (71 cm) Geschikt voor nisbreedte 56 cm Met restwarmte indicati

Beoordelingen en reviews: Bosch PVS775FC5E van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓