Bosch PXX975DC1E


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Kookplaten kopen? Koop goedkoop Kookplaten van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch PXX975DC1E vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Bosch PXX975DC1E neemt automatisch het formaat en de plaats van jouw pannen waar. Je plaatst je pan dus op elke willekeurige plek op de kookplaat. Zelfs een grote pan erwtensoep met een doorsnede van 30 centimeter warm je zonder problemen op. Kook je toch liever op 4 kookzones? Met één druk op de knop koppel je de zones aan elkaar, waardoor er een klassieke kookplaat ontstaat. Met de PerfectFry BraadSensor bereid je een perfecte biefstuk. Door de sensor in de kookplaat blijft de temperatuur in de pan namelijk constant. Gebruik de boostfunctie om een pan water snel aan de kook te brengen. Als de pan overkookt, schakelt de overkookbeveiliging de kookzone automatisch uit. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. … lees meer

Bestel Bosch PXX975DC1E vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw inductie kookplaat (91,6 cm) Geschikt voor nisbreedte 88 cm Met restwarmte indicatie

Beoordelingen en reviews: Bosch PXX975DC1E van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓