Mio MiVue 846


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Dashcams kopen? Koop goedkoop Dashcams van Mio, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Mio MiVue 846 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Mio Mivue 846 raak je de opgenomen beelden van de verkeerssituatie om je heen niet snel kwijt. Je maakt namelijk verbinding via wifi voor een directe back-up op jouw smartphone. De dashcam filmt in full hd resolutie met 60 frames per seconde. Dit zorgt voor vloeiende beelden tijdens hoge snelheden. Daarnaast levert de STARVIS sensor gedetailleerde videobeelden op zodat bijvoorbeeld de nummerborden leesbaar blijven in de schemering. Dankzij de beeldhoek van 150 graden, zijn ook de rijbanen naast je in beeld. Je ontvangt meldingen als je te hard rijdt en in de buurt bent van een flitspaal. Daarnaast waarschuwt de dashcam je als je van rijbaan afwijkt of frontaal in botsing komt. De camerahoek is verstelbaar dankzij de actieve houder. Daarnaast ontkoppel je de camera eenvoudig bij het verlaten van de auto. … lees meer

Bestel Mio MiVue 846 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Full hd resolutie 150 graden beeldhoek G sensor Parkeermodus

Beoordelingen en reviews: Mio MiVue 846 van Mio

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓