Mio Mivue 818


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Dashcams kopen? Koop goedkoop Dashcams van Mio, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Mio Mivue 818 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Mio Mivue 818 leg je zowel overdag als ‘s nachts de verkeerssituatie voor je auto vast. De dashcam filmt in full hd resolutie met 30 frames per seconde. Dit zorgt voor vloeiende beelden tijdens normale snelheden. De STARVIS sensor levert gedetailleerde videobeelden op zodat bijvoorbeeld de nummerborden leesbaar blijven in de schemering. Dankzij de beeldhoek van 140 graden, zijn ook de rijbanen naast je in beeld. Ontvang meldingen als je te hard rijdt of in de buurt bent van een flitspaal. Daarnaast toont de dashcam de afstand en tijd in seconden tot de eerstvolgende flitspaal. Maak verbinding met het apparaat via bluetooth, waardoor je jouw geparkeerde auto makkelijk terugvindt. Op het 2.7 inch scherm bekijk je de beelden eenvoudig terug. … lees meer

Bestel Mio Mivue 818 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Quad hd resolutie 140 graden beeldhoek G sensor Parkeermodus

Beoordelingen en reviews: Mio Mivue 818 van Mio

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓