Philips 2200 EP2224/10


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Koffieapparaten Espresso Volautomatisch kopen? Koop goedkoop Koffieapparaten Espresso Volautomatisch van Philips, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Philips 2200 EP2224/10 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Philips 2200 EP2224/10 zet je een espresso of gewone kop koffie met één druk op de knop. Wil jouw visite ook meegenieten? Dan zet je snel 2 koppen koffie tegelijk. Via de verlichte touchknoppen bedien je de machine heel gemakkelijk en pas je ook de sterkte van je kop koffie aan. Een cappuccino zet je niet met één druk op de knop. Hiervoor schakel je eerst de stoomfunctie in. Vervolgens doe je koude melk in een kannetje die je opschuimt met behulp van stoom dat uit de stoompijp komt. Je hoeft de machine dankzij het Aquaclean waterfilter niet vaak te ontkalken. Het waterfilter voorkomt namelijk voor een groot deel het ontstaan van kalkaanslag. Houd er wel rekening mee dat het apparaat hiernaast nog redelijk wat onderhoud vergt. … lees meer

Bestel Philips 2200 EP2224/10 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Automatisch met 1 druk op de knop Stoompijpje Gemalen koffie, koffiebonen

Beoordelingen en reviews: Philips 2200 EP2224/10 van Philips

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.6/10
Aantal: 1360 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓