Bosch WTR83V01NL Refurbished


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Refurbished wasdrogers kopen? Koop goedkoop Refurbished wasdrogers van Bosch, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Bosch WTR83V01NL Refurbished vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Deze refurbished Bosch wasdroger is voorzien van een 7kg trommel en een energieklasse A++. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door onze ervaren monteurs. Wij controleren en reviseren de machine op de volgende punten: Visuele check voor zichtbare beschadigingen. 21 verschillende controles op de mechanica en elektronica. Repareren en preventief vervangen van slijtagegevoelige onderdelen. Controle tests met verwarm- en centrifugeerprogramma. Volledig reinigen binnen en buiten. *Ook werken we uitsluitend met de hoogste WEEELABEX kwaliteitsstandaarden. … lees meer

Bestel Bosch WTR83V01NL Refurbished vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: Bosch WTR83V01NL Refurbished van Bosch

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓