Fellowes Powershred LX65 Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Papiervernietigers kopen? Koop goedkoop Papiervernietigers van Fellowes, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Fellowes Powershred LX65 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Fellowes Powershred LX65 Zwart vernietig je in huis naast papier ook nietjes, paperclips en creditcards. Het is niet nodig om nietjes en paperclips weg te halen voordat je documenten versnippert. Je vernietigt documenten van maximaal 10 pagina’s in één keer, wat een hoop tijd bespaart. De Powershred LX65 heeft een DIN P-4 veiligheidsnorm. Dit betekent dat je één vel A4 papier in 421 kleine snippers vernietigt. Al je persoonlijke en zakelijke documenten zijn veilig en onherstelbaar na het versnipperen. Het kijkvenster bij deze papierversnipperaar is handig, omdat je in één oogopslag ziet of er nog meer snippers passen. Het legen van de papiervernietiger gaat eenvoudig met de uitneembare opvangbak. … lees meer

Bestel Fellowes Powershred LX65 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Veiligheidsniveau DIN P-4 Capaciteit opvangbak 22 liter Versnippert papier, nietjes, creditcards en paperclips

Beoordelingen en reviews: Fellowes Powershred LX65 Zwart van Fellowes

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓