Garmin Camper 1090 – Europa


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

autonavigatie kopen? Koop goedkoop autonavigatie van Garmin, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Garmin Camper 1090 – Europa vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Garmin Camper 1090 – Europa is geschikt voor zowel campers als auto¿s met een caravan. Door de afmetingen van het voertuig in te voeren ontvang je aangepaste routes of waarschuwingen voor scherpe bochten en steile hellingen. Dankzij het extra grote 10 inch touchscreen dat je in liggende en staande stand gebruikt, lees je je route gemakkelijk af. Bovendien is het scherm anti-reflecterend, waardoor je het ook gebruikt in de felle zon. Om je trip nog gemakkelijker te maken heeft de Camper 1090 een vooraf geladen lijst met camperterreinen en plaatsen om te overnachten. Ook toont het systeem je welke voorzieningen daar aanwezig zijn, zoals een zwembad, elektrische oplaadpunten en restaurants. Naast de voorgeïnstalleerde kaarten van Europa download je gratis kaarten van landen buiten de EU. Let op: De batterij van je autonavigatie is niet gemaakt om lang mee te gaan. Sluit daarom altijd je oplaadkabel aan voor vertrek. … lees meer

Bestel Garmin Camper 1090 – Europa vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Verkeersinformatie via smartphone (GPRS) Gratis flitserupdates Kaartupdates via Wi-Fi

Beoordelingen en reviews: Garmin Camper 1090 – Europa van Garmin

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓