Qlima H724


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Luchtbevochtigers kopen? Koop goedkoop Luchtbevochtigers van Qlima, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Qlima H724 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Als je een grote ruimte wilt bevochtigen, dan is de Qlima H724 een goede keuze. Deze ultrasone luchtbevochtiger is namelijk krachtig genoeg voor een ruimte tot 124 vierkante meter. Dankzij de ionisator verzwaren stofdeeltjes en pollen, zodat ze op de grond vallen. Handig, want zo verbeter je direct de luchtkwaliteit. Met de knoppen op het scherm stel je de luchtvochtigheid in tussen de 40% en 80% en bepaal je de hoeveelheid mist die de H742 produceert. Daarnaast heeft de bevochtiger een automatische modus, waarmee hij de luchtvochtigheid constant op 70% houdt. Deze modus is ook ideaal voor ‘s nachts, want de lichten van het scherm gaan uit. Met een inhoud van 24 liter hoef je het reservoir niet vaak bij te vullen. … lees meer

Bestel Qlima H724 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Ultrasoonbevochtiger Voor max. 124 m² Met ionisator

Beoordelingen en reviews: Qlima H724 van Qlima

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 7.4/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓