Qlima H609


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Luchtbevochtigers kopen? Koop goedkoop Luchtbevochtigers van Qlima, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Qlima H609 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Qlima H609 bevochtig je niet alleen een ruimte tot 50 vierkante meter, je verbetert direct de luchtkwaliteit. Deze luchtbevochtiger heeft namelijk een ionisator die deeltjes uit de lucht verzwaard, zodat ze op de grond vallen. Om ervoor te zorgen dat de kamertemperatuur niet daalt door de bevochtiger, beschikt de H609 over een warme mist functie. Met de knoppen op het scherm stel je de bevochtiger naar wens in. Zo zet je bijvoorbeeld de ionisatiefunctie aan en stel je de nachtmodus in. Handig, wanneer je de bevochtiger in de slaapkamer gebruikt. Zodra het waterreservoir bijna leeg is, brandt er een lampje op het scherm. Is het waterreservoir leeg? Dan schakelt de luchtbevochtiger zichzelf uit. … lees meer

Bestel Qlima H609 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Ultrasoonbevochtiger Voor max. 50 m² Met warme en koude nevel

Beoordelingen en reviews: Qlima H609 van Qlima

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.3/10
Aantal: 6 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓