Whirlpool AKZ9 629 IX


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Ovens kopen? Koop goedkoop Ovens van Whirlpool, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Whirlpool AKZ9 629 IX vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Bak de lekkerste taarten en ovenschotels in de Whirlpool AKZ9 629 IX. De solo oven is zelfreinigend, waardoor je weinig schoonmaakwerk hebt. Dankzij pyrolyse verbranden vuil en vet op hoge temperatuur. Na het afkoelen veeg je de as op met een doekje. Vind je het lastig om de oven goed in te stellen? Met 6th Sense kies je uit 13 voorgeprogrammeerde gerechten. De oven past de instellingen, temperatuur en kooktijd dan automatisch aan. Voorverwarmen is niet meer nodig dankzij Ready2Cook. De oven is snel op de juiste temperatuur. Dankzij de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is. … lees meer

Bestel Whirlpool AKZ9 629 IX vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Inbouw oven, 59,5 cm hoog Met hetelucht- en grillfunctie Pyrolyse: volledig zelfreinigend

Beoordelingen en reviews: Whirlpool AKZ9 629 IX van Whirlpool

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓