Miele WSA 033 WCS


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wasmachines kopen? Koop goedkoop Wasmachines van Miele, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Miele WSA 033 WCS vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Miele WSA 033 WCS BE heeft een kledingbeschermende SoftCare trommel met plek voor de was van 1 of 2 personen. Je trui blijft langer mooi dankzij de honingraatstructuur van de trommel. De wasmachine heeft een geschikt programma voor elk type was. Je geeft je wollen trui of jeans een speciale behandeling met de CapDosing wascapsules. In elke capsule zit genoeg wasmiddel voor één wasbeurt. Je stopt deze in de zelfreinigende wasmiddellade. Na elk programma spoelt de lade automatisch schoon. Het is ook mogelijk om je eigen wasmiddel te gebruiken. Door de koolborstelloze ProfiEco motor heb je weinig last van lawaai. Je zet de wasmachine daarom ook aan als je in de kamer ernaast in een vergadering zit. … lees meer

Bestel Miele WSA 033 WCS vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 7 kg vulgewicht 1400 toeren | Energieklasse B Bouwkwaliteit: topklasse

Beoordelingen en reviews: Miele WSA 033 WCS van Miele

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓