Acer Chromebase CA24I2 Celeron – DQ.Z14EH.001


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

desktops kopen? Koop goedkoop desktops van Acer, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Acer Chromebase CA24I2 Celeron – DQ.Z14EH.001 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Gebruik de Acer Chromebase CA24I2 Celeron – DQ.Z14EH.001 om recepten op te zoeken op het internet of te videobellen met familie. Deze all-in-one draait op het Google Chrome OS besturingssysteem. Je werkt direct vanuit de Chrome internetbrowser of installeert je favoriete Android applicaties uit de Google Play Store. Dankzij de full hd webcam kom je helder in beeld tijdens het videobellen met familie en vrienden. In een all-in-one zit de computerkast in het scherm verwerkt en het aanschaffen van een aparte monitor is dus niet nodig. Dit bespaart ruimte op je bureau. Ook de speakers en microfoon zijn in het scherm verwerkt. Let op! Windows programma’s werken niet op een Chromebase. Wil je gebruik maken van Microsoft Office? Koop dan Office 365. Advies van onze specialist Je kiest voor een Chromebase wanneer: Je weinig opslagruimte nodig hebt en voornamelijk in de cloud werkt. Je voornamelijk tekst verwerkt of presentaties voorbereidt voor werk of studie. Je zo nu en dan een foto bewerkt via een app uit de Play Store. Je eenvoudige games zoals Clash of Clans speelt. … lees meer

Bestel Acer Chromebase CA24I2 Celeron – DQ.Z14EH.001 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Chrome OS in plaats van Windows Intel Celeron – 4GB – 32GB SSD Full hd webcam

Beoordelingen en reviews: Acer Chromebase CA24I2 Celeron – DQ.Z14EH.001 van Acer

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓