Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Nilfisk, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Controle kenmerkt de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home: de werkdruk pas je namelijk direct aan op het spuitpistool. Met deze 140 bar hogedrukreiniger voer je lichte reinigingswerkzaamheden rondom je huis uit, zoals het schoonmaken van je fiets, terras of schutting. Gebruik de compacte terrasreiniger om snel en spatvrij de grotere oppervlakken te reinigen. En heb je te maken met hardnekkig vuil? Gebruik dan de vuilfrees of voeg wat reinigingsmiddel toe (niet meegeleverd) om korte metten te maken met al het vuil. Kleinere accessoires berg je op in de daarvoor bedoelde opbergruimte. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. … lees meer

Bestel Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 140 bar, 474 liter per uur 8 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 40 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home van Nilfisk

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9/10
Aantal: 4 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓