Nilfisk Core 130-6 PowerControl Garden


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Nilfisk, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Nilfisk Core 130-6 PowerControl Garden vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Nilfisk Core 130-6 PowerControl Garden is geschikt voor het reinigen van terrassen tot 39 vierkante meter. Deze 130 bar hogedrukreiniger heeft een doorvoercapaciteit van 462 liter per uur, zodat alle spulletjes in jouw tuin er weer spik en span bij staan. Ook moeilijk bereikbare plekken zoals afvoeren reinig je gemakkelijk, dankzij de meegeleverde rioolslang van 8 meter. De werkdruk is regelbaar met 3 standen en deze stel je eenvoudig in op het apparaat zelf. Zo werk je altijd met de juiste druk tijdens iedere klus en voorkom je dat je de lak van je auto/boot/schutting beschadigt door een te harde straal. De hogedrukreiniger heeft een automatische start/stop systeem, waardoor je onnodige belasting van de motor voorkomt. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. … lees meer

Bestel Nilfisk Core 130-6 PowerControl Garden vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 130 bar, 462 liter per uur 6 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 30 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Nilfisk Core 130-6 PowerControl Garden van Nilfisk

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.6/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓