Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Hogedrukreinigers kopen? Koop goedkoop Hogedrukreinigers van Nilfisk, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Voor alle lichte reinigingswerkzaamheden rondom je huis is er de Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home. Met deze 130 bar hogedrukreiniger spuit je tuinmeubelen, gereedschap, fietsen en auto’s snel weer schoon. De werkdruk is regelbaar in 3 standen en deze stel je eenvoudig in op het apparaat zelf. Heb je te maken met hardnekkig vuil? Voeg dan wat reinigingsmiddel toe (niet meegeleverd) en maak korte metten met vuil dat na een lange winter op de tuinstoelen zit. Gebruik de compacte terrasreiniger om snel en spatvrij de grotere oppervlakken tot 25 vierkante meter te reinigen. Alle accessoires berg je op in de daarvoor bedoelde opbergruimte. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. … lees meer

Bestel Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 130 bar, 462 liter per uur 6 meter hogedrukslang Reinigingscapaciteit: 30 m²/uur

Beoordelingen en reviews: Nilfisk Core 130-6 PowerControl Home van Nilfisk

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓