Stiga SMT 100 AE


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Heggenscharen kopen? Koop goedkoop Heggenscharen van Stiga, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Stiga SMT 100 AE vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Stiga SMT 100 AE haal je niet alleen een heggenschaar in huis, je krijgt er ook gelijk een snoeizaag bij. De heggenschaar en snoeizaag bevestig je gemakkelijk op de telescopische steel. Gebruik de heggenschaar met een lemmet van 45,5 centimeter om je struiken netjes te maken. Heb je te maken met dikkere takken? Bevestig dan de snoeizaag op de 65 centimeter telescopische steel. De SMT 100 AE werkt op een 20 volt accu, zodat je niet vastzit aan verlengsnoeren en ook de achterste heg in je achtertuin bereikt. Je gebruikt de meegeleverde Stiga 100 Series 20 volt 4,0 Ah Li-Ion accu ook op ander 20 volt gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. … lees meer

Bestel Stiga SMT 100 AE vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Accu multitool Heggenschaar: 45,5 cm Snoeizaag

Beoordelingen en reviews: Stiga SMT 100 AE van Stiga

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓