Stiga SHT 660


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Heggenscharen kopen? Koop goedkoop Heggenscharen van Stiga, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Stiga SHT 660 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Ben je op zoek naar een heggenschaar waarmee je middelgrote heggen snoeit? Dan word je blij van de Stiga SHT 660. Deze krachtige benzine heggenschaar heeft een vermogen van 650 watt en een zwaardlengte van 59,5 centimeter, waarmee je takken tot een dikte van 35 millimeter bewerkt. Het handvat is 180 graden roteerbaar, zodat je jezelf niet in allerlei bochten hoeft te wringen om de heg te snoeien. Dankzij het softgrip handvat werk je comfortabel en langdurig door. Door de werking op benzine zit je niet vast aan verlengsnoeren en bereik je met gemak zelfs de achterste heg in je tuin. … lees meer

Bestel Stiga SHT 660 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 650 Watt 59,5 centimeter meslengte 35 millimeter maximale takdikte Weegt 5,6 kilogram

Beoordelingen en reviews: Stiga SHT 660 van Stiga

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓