Stiga SHT 100 AE Kit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Heggenscharen kopen? Koop goedkoop Heggenscharen van Stiga, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Stiga SHT 100 AE Kit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Stiga SHT 100 AE is jouw heg binnen een mum van tijd weer strak. Door de werking op een 20 volt accu zit je niet vast aan verlengsnoeren en bereik je zelfs de achterste heg in jouw tuin. Het handvat is draaibaar, zodat je jezelf niet in allerlei bochten hoeft te wringen om de heg te snoeien. Het lage gewicht van 2,1 kilogram maakt de SHT 100 AE goed hanteerbaar. Met een zaagblad van 70 centimeter snoei je takken tot een dikte van 18 millimeter. Dankzij de meegeleverde accu ga je direct aan de slag en snoei je tot maximaal 40 minuten voordat je hem moet opladen. Je gebruikt de meegeleverde Stiga 100 Series 20 volt 2,0 Ah Li-Ion accu ook op ander 20 volt gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform. … lees meer

Bestel Stiga SHT 100 AE Kit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 20 volt accu heggenschaar 70 centimeter meslengte 18 millimeter takdikte

Beoordelingen en reviews: Stiga SHT 100 AE Kit van Stiga

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓