AEG T7DB83GP Refurbished


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Refurbished wasdrogers kopen? Koop goedkoop Refurbished wasdrogers van AEG, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. AEG T7DB83GP Refurbished vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Deze refurbished AEG wasdroger is voorzien van een 8kg trommel en een energieklasse A+. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door onze ervaren monteurs. Wij controleren en reviseren de machine op de volgende punten: Visuele check voor zichtbare beschadigingen. 21 verschillende controles op de mechanica en elektronica. Repareren en preventief vervangen van slijtagegevoelige onderdelen. Controle tests met verwarm- en centrifugeerprogramma. Volledig reinigen binnen en buiten. *Ook werken we uitsluitend met de hoogste WEEELABEX kwaliteitsstandaarden. … lees meer

Bestel AEG T7DB83GP Refurbished vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags:

Beoordelingen en reviews: AEG T7DB83GP Refurbished van AEG

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓