JBL Horizon 2 Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Wekkers kopen? Koop goedkoop Wekkers van JBL, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. JBL Horizon 2 Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Word wakker met de JBL Horizon 2 DAB en luister de hele dag naar muziek. Je gebruikt de radio als wekker in de slaapkamer, waardoor je wakker wordt met je favoriete radiostation. Via bluetooth koppel je draadloos je smartphone aan de radio. Zo gebruik je hem ook als bluetooth speaker. Wil je een boek lezen voor het slapen? Schakel dan de ingebouwde verlichting in en gebruik de radio als nachtlamp. Met de 2 usb poorten laad je `s nachts jouw mobiele apparaten op. … lees meer

Bestel JBL Horizon 2 Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Radio Wekker Bluetooth

Beoordelingen en reviews: JBL Horizon 2 Zwart van JBL

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 9.2/10
Aantal: 3 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓