Einhell TE-PS 165


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Cirkelzagen kopen? Koop goedkoop Cirkelzagen van Einhell, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Einhell TE-PS 165 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Einhell TE-PS 165 cirkelzaag zaag je hout en kunststof precies op maat. Je stelt de zaagdiepte tot op de millimeter nauwkeurig in en ook de hoek waarin je zaagt, pas je zonder gereedschap aan. In een rechte hoek van 90° zaag je tot 56 millimeter diep. Versteksneden in een hoek 45° maak je tot 42 millimeter diep. Is het 165 millimeter zaagblad toe aan vervanging, of vraagt de klus om een ander type zaagblad. De zaagbladvergrendeling ervoor dat je dit veilig doet. De 1.200 watt TE-PS 165 is bovendien een invalcirkelzaag, wat betekent dat je in het midden van een werkstuk kunt beginnen met zagen. Het 4 meter lange netsnoer tot slot, biedt genoeg bewegingsruimte tijdens het klussen. … lees meer

Bestel Einhell TE-PS 165 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Cirkelzaag Ø 165 millimeter zaagblad 1.200 watt 56 millimeter maximale zaagdiepte 5,3 kilogram

Beoordelingen en reviews: Einhell TE-PS 165 van Einhell

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓