Inventum VR1420


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Vriezers kopen? Koop goedkoop Vriezers van Inventum, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Inventum VR1420 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
In de Inventum VR1420 bewaar je 3 tot 7 volle shopper tassen met diepvriespizza’s, perenijsjes en friet. Waar je de boodschappen in deze vrieskast neerlegt, maakt dankzij de luchtcirculatie niet uit. De ventilator verdeelt de vrieslucht door de hele vriezer, zodat het bovenin net zo koud is als onderin. Zo blijven je boodschappen goed bevroren. Je pakt veelgebruikte diepvriesproducten snel van de plateaus. De achterkant van de Inventum vriezer is afgedekt, zodat de condensor stofvrij blijft. Je bent hierdoor minder tijd kwijt aan onderhoud en het energieverbruik van de vriezer blijft gelijk. … lees meer

Bestel Inventum VR1420 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Vrieskast (142 cm hoog) Energieklasse F (kost 54 euro p.j.) 5 à 6 keer per jaar ontdooien

Beoordelingen en reviews: Inventum VR1420 van Inventum

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓