Saramonic Blink500 B6


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

cameramicrofoons kopen? Koop goedkoop cameramicrofoons van Saramonic, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Saramonic Blink500 B6 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Saramonic Blink500 B6 is een compacte draadloze dasspeld microfoonset voor smartphones en tablets met usb C aansluiting. Deze microfoonset bevat 2 zenders waarmee je meerdere personen tegelijkertijd interviewt. Dankzij het compacte ontwerp en lage gewicht neem je de microfoons gemakkelijk mee in je tas. Verbeter het geluidskwaliteit van je opnames, bijvoorbeeld voor professionele interviews en presentaties. De zenders hebben een ingebouwde microfoon en een ontvanger. Beide microfoons hebben een clip aan de achterkant, waarmee je ze gemakkelijk aan de kleding van de geïnterviewde bevestigt. De ontvanger heeft een usb C aansluiting zodat deze werkt met je smartphone of tablet. Dankzij de eenvoudige bediening neem je met een druk op de knop het geluid op. … lees meer

Bestel Saramonic Blink500 B6 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Microfoonmodel: dasspeld microfoon Type microfoonaansluiting: usb C Frequentie 50 Hz tot 18 kHz

Beoordelingen en reviews: Saramonic Blink500 B6 van Saramonic

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓