Saramonic Blink500 B5


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

cameramicrofoons kopen? Koop goedkoop cameramicrofoons van Saramonic, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Saramonic Blink500 B5 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Saramonic Blink500 B5 is een compacte draadloze dasspeld microfoonset voor smartphones en tablets met usb C aansluiting. Dankzij het compacte ontwerp en lage gewicht neem je de microfoons gemakkelijk mee in je tas. Met deze microfoonset verbeter je de geluidskwaliteit van je opnames, bijvoorbeeld voor professionele interviews en presentaties. Deze set bestaat uit een zender met ingebouwde microfoon en een ontvanger. De microfoon heeft een clip aan de achterkant, waarmee je hem gemakkelijk aan de kleding van de geïnterviewde bevestigt. De ontvanger heeft een usb C aansluiting zodat deze werkt met je smartphone of tablet. Dankzij de eenvoudige bediening neem je met een druk op de knop het geluid op. … lees meer

Bestel Saramonic Blink500 B5 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Microfoonmodel: dasspeld microfoon Type microfoonaansluiting: usb C Frequentie 50 Hz tot 18 kHz

Beoordelingen en reviews: Saramonic Blink500 B5 van Saramonic

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓