Saramonic Blink500 B2


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

cameramicrofoons kopen? Koop goedkoop cameramicrofoons van Saramonic, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Saramonic Blink500 B2 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Saramonic Blink500 B2 is een compacte draadloze dasspeld microfoonset voor camera’s en smartphones. Deze microfoonset bevat 2 zenders waarmee je meerdere personen tegelijkertijd interviewt. Dankzij het compacte ontwerp en lage gewicht neem je de microfoons gemakkelijk mee in je tas. Verbeter het geluidskwaliteit van je opnames, voor bijvoorbeeld professionele interviews en presentaties. De zenders hebben een ingebouwde microfoon en een ontvanger. Beide microfoons hebben een clip aan de achterkant, waarmee je ze gemakkelijk aan de kleding van de geïnterviewde bevestigt. Door de 3,5mm jack aansluiting gebruik je de zenders ook in combinatie met een andere lavalier microfoon. Dankzij de eenvoudige bediening neem je met een druk op de knop het geluid op. … lees meer

Bestel Saramonic Blink500 B2 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Microfoonmodel: dasspeld microfoon Type microfoonaansluiting: 3,5mm jack Frequentie 50 Hz tot 18 kHz

Beoordelingen en reviews: Saramonic Blink500 B2 van Saramonic

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓