Arlo Wired Video Doorbell Zwart


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Deurbellen kopen? Koop goedkoop Deurbellen van Arlo, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Arlo Wired Video Doorbell Zwart vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Arlo Wired Video Doorbell zwart is een slimme deurbel met camera, waarmee je de voordeur in de gaten houdt. Als iemand aanbelt, start de deurbel direct een videogesprek met jouw telefoon. Daarnaast ontvang je notificaties wanneer de deurbel beweging detecteert in de activiteitszones die jij instelt. Je installeert de Video Doorbell op de bestaande bedrading van je huidige deurbel. Hier is enige technische kennis voor nodig. Via de app sta je bezoekers te woord, maar stel je ook standaard gesproken berichten in. Deze deurbel heeft een ingebouwde sirene om ongenode gasten af te schrikken. Om beelden terug te kijken heb je een cloudabonnement nodig. Dat abonnement is de eerste 3 maanden gratis. … lees meer

Bestel Arlo Wired Video Doorbell Zwart vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Slimme deurbel Terugspreekfunctie en beeld Ontvanger op smartphone

Beoordelingen en reviews: Arlo Wired Video Doorbell Zwart van Arlo

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓