Wilfa HUE-6B


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Luchtbevochtigers kopen? Koop goedkoop Luchtbevochtigers van Wilfa, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Wilfa HUE-6B vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Wilfa HUE-6B bevochtig je de ruimte met koude of met warme nevel. Deze luchtbevochtiger heeft namelijk een verwarmingsfunctie. Handig, want zo blijft het in de winter wat warmer in de kamer. Daarnaast beschikt de bevochtiger over een ionisator om de luchtkwaliteit te verbeteren. Dankzij het compacte formaat van deze ultrasone luchtbevochtiger plaats je het apparaat gemakkelijk op een tafel of kastje. De bevochtiger is krachtig genoeg om een ruimte tot 40 vierkante meter te bevochtigen. Hierbij stel je de luchtvochtigheid in tussen de 40% en 80%. De ingebouwde hygrometer zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. … lees meer

Bestel Wilfa HUE-6B vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Ultrasone luchtbevochtiger Voor max. 40 m² Laagste geluidsniveau

Beoordelingen en reviews: Wilfa HUE-6B van Wilfa

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 10/10
Aantal: 1 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓