Fellowes Eppa dubbele monitorarm kit


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

monitorarmen kopen? Koop goedkoop monitorarmen van Fellowes, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Fellowes Eppa dubbele monitorarm kit vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Converteer een enkele monitorarm tot een dubbele monitorarm met de Fellowes Eppa dubbele monitorarm kit en vergroot je schermruimte, zonder veel plek op je bureau op te offeren. Met deze monitorarm verstel je beide monitoren zodanig om een ergonomische werkhouding te creëren op je (thuis)werkplek. Deze Fellowes monitorarm is geschikt voor 2 monitoren van 14 tot 39 inch die ieder maximaal 8 kilogram wegen. Je bevestigt de monitorarm via een klem aan je bureau. In de voet van deze klem vind je ringen die speciaal ontworpen zijn voor kabelmanagement. Zo houd je het bureau netjes en blijven de kabels overzichtelijk en gegroepeerd bij elkaar. … lees meer

Bestel Fellowes Eppa dubbele monitorarm kit vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 2 Plaatsing bureau Draai- en kantelbaar

Beoordelingen en reviews: Fellowes Eppa dubbele monitorarm kit van Fellowes

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓