Fellowes Professional Series enkele monitorarm


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

monitorarmen kopen? Koop goedkoop monitorarmen van Fellowes, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Fellowes Professional Series enkele monitorarm vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Creëer een ergonomische werkhouding voor je (thuis)werkplek met de Fellowes Professional Series¿ enkele monitorarm. Dankzij deze verstelbare arm zet je jouw monitor op de gewenste hoogte en roteer of kantel je het scherm naar wens. Deze Fellowes monitorarm is geschikt voor 1 monitor van 14 tot 32 inch die maximaal 10 kilo weegt. Bevestig de monitorarm gemakkelijk aan het bureau door middel van de klem en berg je kabels op door die ringen in de voet van de klem. Zo houd je je bureau netjes en de kabels overzichtelijk. … lees meer

Bestel Fellowes Professional Series enkele monitorarm vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1 Plaatsing bureau Draai- en kantelbaar

Beoordelingen en reviews: Fellowes Professional Series enkele monitorarm van Fellowes

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓