Cellularline Draadloze Oplader voor Apple Watch 5W


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

draadloze opladers kopen? Koop goedkoop draadloze opladers van Cellular line, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Cellularline Draadloze Oplader voor Apple Watch 5W vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Laad je Apple Watch op met de Cellularline Draadloze Oplader voor Apple Watch 5W. Dankzij de siliconen houder staat je Watch tijdens het opladen rechtop. Dat is handig als je jouw smartwatch naast je bed hebt staan en als wekker gebruikt. De lader is gevormd naar de bolling van je Apple Watch, dus je smartwatch blijft goed zitten. Smartwatches van andere merken passen niet op deze lader. Je hebt een aparte usb A oplader nodig om deze draadloze oplader aan te sluiten op het stopcontact. Sluit de Draadloze Oplader voor Apple Watch 5W aan op een usb A oplader met minimaal 10 watt vermogen om je Watch op maximale snelheid op te laden. … lees meer

Bestel Cellularline Draadloze Oplader voor Apple Watch 5W vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Geen draadloos snelladen Met standaard Geschikt voor 1 Apple Watch

Beoordelingen en reviews: Cellularline Draadloze Oplader voor Apple Watch 5W van Cellular line

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓