Netgear Nighthawk LAX20


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Routers kopen? Koop goedkoop Routers van Netgear, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Netgear Nighthawk LAX20 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
De Netgear Nighthawk LAX20 is een router voor thuis met ingebouwde 4G verbinding. Hierdoor ga je overal snel online, ook als er geen vaste internetverbinding aanwezig is. Handig voor bijvoorbeeld in een vakantiehuis in het buitengebied, een pop-up store of een tijdelijke locatie. Dankzij wifi 6 is de draadloze internetverbinding erg stabiel. De nieuwste versie van wifi zorgt ervoor dat je met meer dan 10 apparaten tegelijk online bent, zonder dat je internet minder stabiel wordt. De snelle processor en MU-MIMO dragen daar nog extra aan bij. Koppel de router met Google Home of Alexa en zet met je stem bijvoorbeeld het kinderslot aan. … lees meer

Bestel Netgear Nighthawk LAX20 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: Simultaneous dual-band 4G router 600 + 1200 Mbps VPN server, MU-MIMO

Beoordelingen en reviews: Netgear Nighthawk LAX20 van Netgear

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: Nog geen review/10
Aantal: 0 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓