Epson EH-TW5820


(+) Bekijk meer foto’s

Bekijk aanbieding »

Beamers kopen? Koop goedkoop Beamers van Epson, steeds de beste prijs. Goedkoop, in aanbieding of met promotie wij hebben het allemaal. Dankzij deze website doe je hier veel voordeel met dit koopje, bekijk direct om de voordeligste prijs te zien. Epson EH-TW5820 vind je hier goedkoop en aan de beste prijs. Vergelijk steeds alle prijzen. Vergelijken = besparen!
Met de Epson EH-TW5820 bekijk je jouw favoriete films en series op een groot scherm in de woonkamer. De EH-TW5820 beschikt over smart functies, waarmee je toegang krijgt tot apps en online entertainment. Via Android TV stream je gemakkelijk films en series naar de beamer. Zo zie je in een handomdraai het gezicht van James Bond op jouw muur geprojecteerd. De hoge contrastratio van 70.000:1 geeft de verhouding aan tussen het helderste wit en diepste zwart. Hierdoor zie je verschillende grijstinten in een schaduw of het subtiele kleurverloop in een regenboog. De EH-TW5820 toont projecties van maximaal 300 inch, wat gelijk staat aan een schermdiagonaal van 7,5 meter. Dankzij de zoomfunctie, lens shift en keystone correctie is de beamer flexibel qua plaatsing. Zo corrigeer je met een keystone correctie de hoeken van de projectie en verplaats je het gehele beeld met de lens shift tot 60 graden omhoog of omlaag. … lees meer

Bestel Epson EH-TW5820 vandaag nog voor 23u59 en jouw bestelling zal morgen geleverd worden door jouw favoriete online webshop: Coolblue. En als je wil, zelfs op zondag!

Tags: 1920 x 1080 full hd 2.700 ANSI lumen Thuisbioscoop, draadloos streamen

Beoordelingen en reviews: Epson EH-TW5820 van Epson

Bekijk bij andere webshops

Beoordeling: 8.8/10
Aantal: 2 Reviews

Bekijk vergelijkbare producten↓